UUSI OSOITE http://kompsu.net/t/sumu/
Päivitäthän linkkisi!

Sumulahti

Etusivu

Asukkaat

Perhe

Eläimet

Esittely

Tila

Kasvatus

Tallikirja

Tuulian tarinoita

virtuaalinen tila © Tuulia
tausta © mysitemyway

Tervetuloa

Pihlaniemessä, Liekkijärven etelärannalla, asustaa Tuulia, Maria ja Ester monenkarvaisen eläinlauman kanssa. Tila on kuin tuulahdus vuosisadan takaa punamullalla maalattuine hirsirakennuksineen, keskellä peltoja ja metsiä. Toki nykyajan hienoudet ja monet kesämökit ovat löytäneet tiensä tähänkin niemenkärkeen.

Sumulahti perustettiin jo elokuussa 2013, mutta talli on muuttanut muotoaan monesti - se on ollut yksityistalli, ratsastuskoulu, kasvatustalli ja nyt jälleen yksityinen maatalo. Toimintaa ei siis enää ole, muutakun omistajaperheen tarinat, mutta kasvatteja Sumiksen entisistä hevosista voi kysellä :)

Tuulian koti on vain pieni maalaistila, ei varsinainen talli. Eläkkeelle siirtyessään Ester toteutti haveensa ja muutti maalle sukunsa luo, ja kotia hän alkoi kutsumaan Sumulahdeksi, sillä kesäöinä lahdenpoukamalla voi nähdä hiljaa vaeltavia sumupilviä. Astu toki peremmälle tutustumaan tilaan!

✿ Tuulia

Vieraskirja

Päivitykset

28.12.16 Tilakuva on viimein maalattu! Bannerikin vaihtui =)

24.12.16 Päivitystä taas, hyvää joulua!

07.06.16 Päivitin kasvatti-, perhe- ja asukkaat-sivut! Vielä on puuhaa tallin rakentamisessa, mutta aika valmista on jo =)

17.01.16 Sivut on nyt päivitetty jonkinlaisiksi - valmiit ne ei ole todellakaan, mutta tietoa löytyy nyt jokseenkin tarpeeksi. Tervetuloa tutustumaan!

29.11.15 Sumulahti koki jälleen muutoksen; hevosista jäi jäljelle Fjella, talli sijaitsee nyt Liekkijärvellä ja talli on vain esittely Tuulian kodista. Kasvatteja voi edelleen kysellä, mutta hevoset eivät asu Sumulahdessa.

Suosittelemme

Ratapiha
Newerra
Hallava
Mustikkamäki
Seppele
Liekkijärven pihatto
Artsila
Kiltaniemi