UUSI OSOITE http://kompsu.net/t/newe/ , päivitäthän linkkisi!
Newerran leppoisaan arkeen kuului ratsastustunteja ja monenlaisia tapahtumia. Aktiiviset tallilaiset saavat hoitohevosen ja kentällä voi nähdä yksityisratsukon liitävän kauniisti esteiden ylitse. Toimintaan on tervetulleita ihan kaikki ja ahkerimmat palkitaan merkein ja piirroksin. Toimintaamme pyörittää foorumi, jonne jokainen on tervetullut kirjautumaan.

♥ Ratsastustunnit

Kello/päivä
17-18

18-19
Ma
alkeis junnut
heB-A junnut
Ti
jatko-heC junnut
western
Ke
heB-A sennut
alkeis sennut
To
WE

jatko-heC sennut
Pe
irto/rästi

toive
La
maasto 11-12
maasto 14-16
Su
vapaa

Newerrassa järjestetään monenlaisia tunteja - niin tavallisia tuntiryhmiä alkeistasosta heA-tasolle kuin western- ja maastotunteja. Tunnit pyörivät kuvitteellisesti tallilaisten tarinoissa, mutta tuntiratsastajan on myös mahdollista kirjoittaa tuntikirjaan tunnistaan. Toisinaan tunteja järjestetään myös virtuaalitallin perinteen mukaisesti - tunnille kerätään erikseen osallistujat, kirjoitetaan tuntitarina ja sitten jokainen maksaa tunnin tarinalla tai kuvalla. Ahkerasti tuntitarinoita kirjoittavat voivat kerätä merkkejä.

» Tutustu tuntikuvauksiin
» Kirjoita tuntikirjaan

♥ Hoitohevoset

Newerrasta löytyy monenlaista ponia ja hevosta hoidettavaksi, toisinaan yksityisiäkin. Tuntihevosen hoitamiseen kuuluu harjaaminen, tuntiratsastajien auttaminen, alkeistunneilla taluttaminen tarvittaessa, hevosen varusteiden huoltaminen sekä liikuttaminen tarpeen vaatiessa. Hoitajan tules kirjoittaa, piirtää tai vaikka runoilla vähintään kerran kuukaudessa. Hoitomerkinnöistä voi saada merkkejä ja ahkerimmat saavat palkinnoksi tallinpitäjän piirtämiä kuvia.

» Hae hoitajaksi
» Tutustu merkkeihin

♥ Yksityishevoset

Newerra majoittaa talliin yhteensä 12 yksityistä hevosta. Pakettiin kuuluu karsinapaikka, varustekaappi, tarhapaikka, laidunnusmahdollisuus kesäisin, kuivikkeet ja heinät sekä kentän ja maneesin käyttö niiden ollessa vapaita tunneista. Yksityishevoselle saa halutessaan hakea hoitajan, mutta omistajan tulisi kirjoittaa päiväkirjaan edes kerran kuukaudessa. Talli järjestää toisinaan yksityisratsukoille omia tunteja ja valmennuksia.

» Hae tallipaikkaa

♥ Tapahtumat

Newerrassa sattuu ja tapahtuu. Vaellukset, leirit, teemapäivät ja kilpailut värittävät ratsastuskoulun elämää. Niihin pääsee usein osallistumaan myös tallin ulkopuoliset ratsukot, ja toisinaan vierailevana tähtenä toimii ystävyystallin poppoo. Joskus Newerra matkaa kyläilemään toiselle tallille - silmä tarkkana siis, milloin tallissa tapahtuu!

» Syysleiri 11-13.11.16
» Luciapäivä 13.12.16
» Lumileiri Kolilla 28.12.16-1.1.17
» PKK-näyttelyt 8.1.17
» Tallikisat 14.1.17
» Villit kisat 15.1.17
» Ystävänpäiväleiri 10-12.2.17
» Laskiaisvaellus 28.2.17
» Tie tähtiin -estekilpailut 23.4.17

virtuaalitalli/virtuaalihevonen © Tuulia