UUSI OSOITE http://kompsu.net/t/newe/ , päivitäthän linkkisi!
Neweläisten poppoo on pieni mutta hyvähenkinen, ja tallilaiset löytääkin usein taukotiloista juttelemasta ja juomasta kaakaota - elleivät he ole karauttaneet yhdessä maastolenkille. Ahkerat hoitajat avustavat ystävällisesti tuntiratsastajia, ratsastusopet ovat osaavia ja keneltä tahansa voi aina kysyä neuvoa. Tervetuloa sekalaiseen joukkoomme!

♥ Henkilökunta


Kaisu Mäntykoski
tallin omistaja ja ratsastuksenopettaja

Kaisu on ystävällinen nuori nainen, jolla on elämänmittainen hevoskokemus. Hän osaa käsitellä hevosta kuin hevosta ja on kiinnostunut etenkin luonnonmukaisesta hevosenkäsittelystä. Sydämensä hän on menettänyt kylmäverisille poneille ja pienille, vankoille hevosille. Hänen haaveensa omasta ratsastuskoulusta toteutui viimein hänen ostaessaan Newerran tallin. Kaisu on lyhyt, noin 160cm pitkä hoikka nainen. Hänellä on pitkät vaaleat hiukset, jotka on sävyltään hieman kultaiset. Suklaanruskeat silmät koristavat hänen sieviä kasvojaan. Kaisu pukeutuu rennosti mutta tallille sopivasti.


Pauliina Mäntykoski, "Pau"
Kaisun tytär, tallityttö
Ikä: 10 vuotta (s. 16.6.2006) | Aloittanut Newessä: 13.7.13

Pauliina, tutummin Pau, on Kaisun energinen tytär. Tyttö on Kaisun aiemmasta avoliitosta. Pau on 138 senttiseksi venähtänyt, ystävällinen ja kohtelias tyttö. Kuitenkin hän on hyvin varmasanainen ja itsevarma, ulkopuolisen silmiin hellyyttävän hupaisa tyttö pienine kiukkupuuskineen. Hän tekee mitä haluaa, mutta ei koskaan ole ilkeä. Pau pitää lähes aina pinkkejä vaatteita ja pinkkejä rusetteja poninhäntien tai lettien koristeena. Paun rakas hoitoponi, Piko, kuoli vuosia sitten, eikä tyttö ole löytänyt vielä uutta lempiponia. Hän tykkää letittää ponin harjaa ja maastoilla rennosti, mutta tytön suurin rakkaus on esteratsastus.


Linnea Lillbacka
ratsuttaja ja valmentaja
Ratsutettava: Haiku | Ikä: 22 vuotta (s. 12.04.1994) | Aloittanut Newessä: 20.10.12

Linnea ratsuttajaksi kouluttautunut nuori nainen, joka suuntautuu alallaan ongelmatapauksiin. Henkisesti vielä selvästi ikäistään nuorempi neitokainen on hyvin itsevarmaa ja herkästi innostuvaa sorttia, joka tekee välillä vaikutuksen spontaaniudellaan. Hän tosiaan innostuu asiasta kuin asiasta helposti ja saa silloin monesti melkein kaikki muutkin hyvälle tuulelle. Nuori nainen on rohkea, joskus tosin jopa tyhmänrohkea ja omaa paljon kilpailuhenkisyyttä, kuitenkin kohtuuden rajoissa. Linnea on hyvin energinen ja rakastaa kaikenlaista liikkumista, vaikka ei ole tehnyt liikunnasta itselleen pakkomiellettä. Hän ei liiku, koska haluaa kuntonsa kasvavan, vaan yksinkertaisesti siksi, että tykkää siitä. Huonona puolena naisessa on se, että hän haluaa tehdä jatkuvasti jotakin. Pitkä paikoillaan oleminen ilman sen kummempaa tekemistä saa monesti tämän vain turhautumaan.


Erik
tallityöntekijä
Oma hevonen: Meku | Ikä: 18 vuotta (s. 1998) | Aloittanut Newessä: 1.6.16

Erik on täysi-ikäiseksi kääntynyt nuori miehen alku. Hänellä on sukujuuria Ruotsissa kummankin vanhemman kautta, mutta Erik on asunut koko ikänsä Suomessa. Erikin ulkonäöstä ei heti uskoisi, että tämä puuhailee kaikista mieluiten hevosten kanssa, sillä hänen vaatevarastoon kuuluu tummahkot vaatteet ja nahkatakit. Rock- musiikista pitävä nuorukainen omaa tummanruskeat hiukset ja ruskeat silmät. Luonteeltaan 180 senttimetriä pitkä Erik on ystävällinen ja auttavainen, vaikka tämä välillä haluaisikin livistää sosiaalisista tilanteista.

♥ Hoitajat


Veeti
Hoitoheppa: ?
Ikä: 17 vuotta
» Oma sivu

Veeti on kunnianhimoinen ratsastaja ja tahtoo kehittyä ja kilpailla. Se ei kuitenkaan estä sitä, että tallin vanhus, Dongo-poni, on hänen ehdoton suosikki <3


Melli
Hoitoheppa: Tinja
Ikä: 17 vuotta
» Oma sivu

Melli on iloinen kaikkien kaveri, jonka löytää varmimmin pikkuponien luota - hän on ikuinen ponityttö!


Luukas
Hoitoheppa: Nekku
Ikä: 19 vuotta
» Oma sivu

Luukas on ystävällinen ja iloinen kaikkien kaveri, joka hurmaa käytöstavoillaan ja suloisuudellaan.


Jannica
Hoitoheppa: Alli
Ikä: 30 vuotta
» Oma sivu

Jannica on pieni mutta pippurinen, punatukkainen hevosnainen.


Iitu
Hoitoheppa: Sam
Ikä: 11 vuotta
» Oma sivu

Iitu on pieni, puhelias tyttönen, joka rakastaa poneja.♥ Hevosenomistajat


Wilma
Oma poni: Rokki & Mikra
Ikä: 14 vuotta
» Oma sivu

Wilma on pieni, rämäpäinen ravimimmi, jonka tunnistaa punaisista kiharoista ja hobitinlyhyestä pituudesta!


Anke
Oma hevonen: Nekku
Ikä: 21 vuotta
» Oma sivu

Anke on juro ja hiljainen saksalaissyntyinen nuori nainen, joka rakastaa kouluratsastusta.


Nora
Oma hevonen: Vision
Ikä: 18 vuotta
» Oma sivu

Nora on todella pirteä ja energinen nuori nainen. Nora on kaikkien kaveri -tyyppiä, vaikka hän onkin luonteeltaan todella temperamenttinen tarvittaessa.


Inna
Oma hevonen: Pusu
Ikä: 22 vuotta
» Oma sivu

Inna on ruskeahiuksinen hevostyttö, joka on sosiaalinen ja oudolla huumorilla höystetty. Hänet näkee usein tuuppaamassa koulua.


Alex
Oma hevonen: Nat
Ikä: 17 vuotta
» Oma sivu

Alex on hurjapäinen ja kovaääninen nuori poika, semmoinen kaikkien kaveri. Kuitenkin hän viihtyy eniten Wilman seurassa ;)


Elle
Oma hevonen: Jami
Ikä: 24 vuotta
» Oma sivu

Elle on kotoisin Ranskasta. Hänen lajeja ovat WE, ratsastusjousiammunta ja kouluratsastus.


Suvi
Oma hevonen: Alli
Ikä: 18 vuotta
» Oma sivu

Suvi on iloinen ja puhelias, kultatukkainen luonnonlapsi, joka käy toisinaan tallilla.


Ventla
Oma hevonen: Bea
Ikä: ? vuotta
» Oma sivu

Jotain Beasta♥ Muut veijarit


Bambi
Kaisun ja Paun aprikoosin värinen villakoira | Ikä: 5 vuotta (s. 4.5.2011)

Bambi on Paun leikkisä aprikoosinvärinen villakoira, joka viipottaa tallipihalla päivittäin. Koira rakastaa leikkimistä ja antaa kaikkien silittää. Kunnioittaa hevosia ja ihmisiä, mutta riehaantuu joskus. Nuori koira lähtee usein Kaisun tai Paun mukana maastolenkeille, mutta uuden tallilaisen ei kannata ottaa sitä mukaan.


Monni
Tallikissa | Ikä: ei tiedossa

"Monni on tallin luotettava hiirivahti, joka saapui tallille kuin varkain. Nyt se on löytänyt paikkansa tallilaisten sylien lämmittäjänä, harmaaruskeankirjava uroskissa pitää läheisyydestä ja tykkää tulla syliin nukkumaan. Monni on arvonsa tunteva herrasmies, joka aikoo saada haluamansa nyt tai heti. Vireimmillään Monni on oiva hiirien pyydystäjä. Ruumiinrakeenteltaan Monni näyttää juuri siltä, että se on ollut ruoka-aikaan kotona, lämmittävää rasvakerrosta ei kissalta puutu." ~ Wilma


Ida
Vakiotuntilainen | Ikä: 14 vuotta (s. 18.12.2002)

Ida on pienikokoinen, hiljainen tyttö, jonka tunnistaa pitkistä vaaleista hiuksista ja paksuista silmälaseista. Hän on ratsastanut eskari-ikäisestä asti ja aina, kun vain sai, Allilla. Hän kuitenkin joutui auto-onnettomuuteen, josta kuntoutuminen vei vuosia. Nyt hän voi taas ratsastaa ja on oppinut jo todella taitavaksi. Alli on edelleen hänen lempihevosensa, ja siksi hän ratsastaa heC-B hevosryhmissä.


?
Tonttu | Ikä: ?

Shh, olen salainen tonttu! Kukaan ei ole tavannut minua, vaikka seuraan teitä koko ajan...!


virtuaalitalli/virtuaalihevonen © Tuulia